Stambyte Malmö

Stambyte innebär att rör och ledningar byts ut. I byggteknisk mening innebär det oftast att man byter huvudstammarna , vilket är de rör där tillvatten och avlopp för byggnaden samlas. Uttjänta stammar måste bytas ut eftersom man annars kan få omfattande problem med vattenskador, vilket kan bli mycket kostsamt.

Med vår erfarenhet, kompetens och professionella inställning är vi rätt företag att anlita för stambyten i Malmö. Assemblin VS-teknik (tidigare NVS) är miljö- och kvalitetscertifierade och dessutom auktoriserade inom branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Det är betydelsefullt för dig som kund eftersom det allt oftare är ett krav från försäkringsbolagen att en auktoriserad VVS-imontör har utfört arbetet.

En erfaren entreprenör inom stambyten

Assemblin har stor erfarenhet av stambyte och VVS-installationer. Vi kan alltid hjälpa dig till en lösning som passar just dig bra. Vi kan utföra alla olika typer av entreprenadformer med allt från totalentreprenader till enskilda insatser. Vi kan koppla in nya rör på befintliga blandare och porslin eller sätta in helt nya blandare och nytt porslin. Genom att anlita våra erfarna och skickliga montörer sparar du tid, pengar och bidrar till en hållbar miljö. Du får dessutom ett garanterat hållbart resultat.

Välkommen att höra av dig så tittar vi närmare på ditt projekt. Med oss är du i trygga händer när det gäller stambyte i Malmö.


Kontakta oss

Vi finns där du är, för dig

Med mer än 5 000 medarbetare finns vi idag på över 100 orter i Sverige, Norge och Finland. Tveka inte att kontakta oss!