Rörmontör Malmö

Om du behöver hjälp med olika typer av rörinstallationer så är det till oss på Assemblin-VS teknik du ska vända dig. Vi har duktiga rörmontörer i Malmö och stor erfarenhet av olika typer av rörinstallationer. Vi kan ta ditt projekt från idé till konstruktion och installation. Därefter kan vi sköta löpande underhåll och serviceavtal och på så sätt säkerställa en hög driftssäkerhet till din anläggning.

Snabbt på plats

Med Assemblin VS-teknik får du snabb hjälp. Våra servicebilar är utrustade med allt som behövs för att snabbt lösa dina problem. På vissa orter har vi jourservice dygnet runt. På andra orter utförs arbetet under vanlig arbetstid på vardagar. Vår service riktar sig naturligtvis både mot företag och privatpersoner. Med våra flexibla och effektiva serviceavtal minskar risken för onödiga underhålls – och reparationskostnader. Det spelar ingen roll om du har köpt installationen av oss eller av annan leverantör – ditt serviceavtal med Assemblin-VS teknik gäller i båda fallen.

Auktoriserade rörmontörer med bred kompetens

Vi utför alla olika typer av rörinstallationer som nyinstallationer, installationer av gas och fjärrvärme samt stambyten. Våra duktiga rörmontörer skräddarsyr lösningar för rörinstallationer med fokus på både ekonomi och hållbarhet. Alla våra rörmontörer är auktoriserade VVS-installatörer och du kan därför alltid känna dig trygg med våra tjänster. Att arbetet är utfört av en auktoriserad montör är även ofta ett krav från försäkringsbolagen vid tvist om ersättning.

Tveka inte att kontakta oss om du är i behov av installation och montage inom VVS. Tillsammans lägger vi upp den projektform som är lämpligt för ditt projekt. I vårt arbete är det alltid dina behov och önskemål som kund avgörande. Med ett flertal kvalificerade rörmontörer och fullt utrustade servicebilar är vi alltid redo att hjälpa dig.


Kontakta oss

Vi finns där du är, för dig

Med mer än 5 000 medarbetare finns vi idag på över 100 orter i Sverige, Norge och Finland. Tveka inte att kontakta oss!